Kvinnors vintage tjocka läderplattform loafers
Damloafers med tjock plattform i syntetiskt läder
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers med tjock plattform i syntetiskt läder

947,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Långvarig glans
Enkelt underhåll
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra vintage loafers med tjock plattform i syntetläder för kvinnor är bekväma skor. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetläder och har en mjuk, slät yta som ger dem en lyxig look. Den svarta färgen ger din outfit en touch av elegans. Den tjocka plattformen är en av de främsta attraktionerna med detta par mockasiner. Dessa skor är för kvinnor som letar efter bekväma skor.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra vintage loafers i tjockt läder med plattform för kvinnor är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Deras trendiga design är inspirerad av 70-talets retrostilar. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetiskt läder och är mjuka och sköna att ta på. Och de passar utmärkt till alla outfits.”

En plattform som gör din look originell

De är det perfekta valet för dig som vill ge din garderob en touch av unik stil. Vintage-designen är en av de egenskaper som gör dessa loafers så tilltalande. Tack vare sin stora, tjocka plattform och eleganta silhuett. Stilen påminner om retromode och ger din outfit en tidlös touch.
Kvinnors vintage tjocka läderplattform loafers

För retrostil

Våra vintage loafers i tjockt läder med plattform för kvinnor är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Deras trendiga design är inspirerad av 70-talets retrostilar. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetiskt läder och är mjuka och sköna att ta på. Och de passar utmärkt till alla outfits.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,