Blå loafers med guldknäppning, bärs av någon vars anklar bara kan ses.
Plattformsloafers med dragkedja för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Plattformsloafers med dragkedja för kvinnor

591,00kr

En kilformad sula som förstärker silhuetten
Utmärkt stöd för foten
En avslappnad look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra damloafers med zip-up kombinerar elegans och komfort och är perfekta för vardagsbruk. De ger optimal gångkomfort samtidigt som de är tåliga och slitstarka. Plattformen är utformad för att ge extra höjd utan att kompromissa med komfort eller stabilitet. Kombinera outfiten med hjälmen och få en komplett look. Välj din favoritfärg nu.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Låt dig frestas av ett par av våra damloafers med zip-up och plattform. De kombinerar komfort och sofistikering, vilket gör dem till ett perfekt par skor för vardagsbruk. Du kommer att tycka att de är lätta att matcha med alla dina outfits. Kom ihåg att välja rätt storlek för dig genom att läsa våra storleksguider.”

Val av färger och storlekar

Dessa loafers med platå finns i en mängd olika färger och storlekar för att passa alla smaker och kroppstyper. De kan bäras till klänning, byxor eller jeans för en avslappnad eller elegantare look, beroende på tillfälle. De är alltså ett mångsidigt, bekvämt och snyggt val av skor.
Blå loafers med guldknäppning, bärs av någon vars anklar bara kan ses.
Blå loafers med guldknäppning, bärs av någon vars anklar bara kan ses.

Loafers för vardagsbruk

Låt dig frestas av ett par av våra damloafers med zip-up och plattform. De kombinerar komfort och sofistikering, vilket gör dem till ett perfekt par skor för vardagsbruk. Du kommer att tycka att de är lätta att matcha med alla dina outfits. Kom ihåg att välja rätt storlek för dig genom att läsa våra storleksguider.

Ytterligare information

Material

Säsong

,