rosa läderloafer med tofs mot en vit bakgrund
Tassel-loafers i äkta mocka för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tassel-loafers i äkta mocka för kvinnor

1006,00kr

Läder av äkta mocka
Ett by bekväma mockasiner
Många färger tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra tassel loafers i mocka för damer har en vacker rund tå som ger dem en delikat feminin touch, med en modern, trendig look. Det mjuka lädret som används vid tillverkningen ger optimal andningsförmåga och håller dina fötter svala och torra hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Med sin smarta och avslappnade design är de perfekta för den vårlook du har i åtanke. Yttersulan i gummi ger utmärkt grepp på en mängd olika ytor, medan innersulan garanterar komfort hela dagen. Den rundade tån och tofsen på toppen av denna loafer ger en subtil touch av elegans.

Finns i olika färger

Dessa loafers med tofs för damer är det perfekta tillskottet till din skohylla för säsongen. De finns i en mängd vackra och fräscha färger och erbjuder maximal komfort som håller dig bekväm hela dagen. Den snörningsfria designen gör dem superlätta att bära, perfekta för kvinnor som gillar att vara avslappnade utan att göra avkall på stilen.

rosa läderloafer med tofs mot en vit bakgrund

Slitstarkt läder

Våra mockasiner kombinerar komfort och elegans. Dessa loafers är designade för en tidlös look och kompletterar alla stilar och ger en sofistikerad touch till alla tillfällen. Dessa loafers är tillverkade i äkta läder och är mjuka att ta på och slitstarka. Yttersulan i gummi ger utmärkt grepp på alla underlag för ökad säkerhet när du är ute och går.

Ytterligare information

Säsong

, ,

Material