Beige genombruten kilklädd loafer mot en vit bakgrund
Bekväma loafers med öppen tå och platåsula för damer
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Bekväma loafers med öppen tå och platåsula för damer

639,00kr

Mjukt, följsamt material
Ventilerande genombrutet mönster
Kilformad sula för ökad komfort
Design med praktiskt resårband

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa bekväma genombrutna wedge loafers för damer är den perfekta blandningen av stil och komfort. Den genombrutna designen är både raffinerad och ventilerande, så att dina fötter hålls svala och torra. Kilskon ger extra stöd för fötterna och avlastar hålfoten från oönskat tryck. Det innebär att du kan gå längre utan att känna dig trött eller obekväm. Dessutom absorberar den lätta innersulan stötar samtidigt som den bibehåller balansen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin unika design och raffinerade detaljer kommer dessa loafers att komplettera alla outfits med en touch av sofistikering. Den mest anmärkningsvärda egenskapen hos dessa loafers är det genombrutna mönstret på ovandelen, som ger en feminin och luftig look till dina fötter. Det ger inte bara en touch av elegans, utan låter också fötterna ochas även i varmt väder. Nu kan du njuta av komfort utan att göra avkall på stilen.”

Bekväm kilformad sula

En annan viktig egenskap är den kilformade sulan som är inbyggd i dessa loafers. Den ger extra stöd för fotvalvet, vilket gör dem idealiska för långa dagar eller tillfällen då du är på fötterna i timmar i sträck. Den lätta kilplattformen minskar också trycket på hälarna så att du sitter bekvämt hela dagen.
Beige genombruten kilklädd loafer mot en vit bakgrund

Behagligt foder

Den mjukt fodrade insidan ser till att varje steg du tar är behagligt och fritt från oönskat skav. Den omsorgsfulla finishen garanterar inte bara hållbarhet, utan också en lyxig look som kommer att stå sig över tiden. Tack vare den elastiska designen kan du dessutom enkelt ta på dig dessa mockasiner och samtidigt spara tid och undvika onödig ansträngning.

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Material