5 mockasiner placerade i en stjärnform på ett grått golv, färgerna grå, beige, blå, svart och röd
Wedge-loafers för kvinnor med genombrutet stjärnmönster
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Wedge-loafers för kvinnor med genombrutet stjärnmönster

710,00kr

Charmigt stjärnmotiv
Perfekt klackhöjd
Lätt att sätta på tack vare sin design
Finns i 5 färger

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa genombrutna, stjärnmönstrade wedge-loafers för damer är det perfekta valet för moderna, eleganta kvinnor som vill ge sin stil en unik touch. De har en kilklackad sula som ger exceptionell komfort samtidigt som den förlänger din silhuett. Yttersulan är tillverkad av robust gummi som ger ett säkert grepp på alla underlag.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den kilformade sulan på dessa loafers ger extra komfort och stil. Den har dämpningsteknik som minskar belastningen på lederna när du går eller springer. Det innebär att du kan bära dessa loafers hela dagen utan att känna smärta eller överdriven trötthet. Höjden är precis lagom för att du ska känna dig bekväm samtidigt som din silhuett förlängs.”

För alla stilar

Med sin moderna, originella design ger dessa loafers en trendig touch till varje outfit, samtidigt som de ger optimalt stöd för dina fötter. Mångsidighet är också en stor styrka hos dessa skor. Oavsett om du vill bära dem till en lätt sommarklänning för en chic casual look eller till smarta byxor på jobbet, passar dessa loafers perfekt till alla typer av kläder och ger din personliga stil den där lilla avantgarde-touchen.
5 mockasiner placerade i en stjärnform på ett grått golv, färgerna grå, beige, blå, svart och röd

Lätta att sätta på

Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att tåla daglig användning. Den mjuka ovandelen ger stor flexibilitet och skyddar mot väder och vind. Dessutom är de enkla att ta på, vilket spar tid på hektiska dagar när du vill vara redo på bara några minuter. Sätt bara fötterna i dessa lätta, åtsittande skor så är du redo att ta dig an din dag!

Ytterligare information

Matériel de semelle

PU

Saison

Printemps, Été

Matériau de Semelle Extérieure

PVC