Bekväma svarta wedge loafers med lädereffekt för kvinnor mot en vit bakgrund
Bekväma wedge-loafers i svart läder för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Bekväma wedge-loafers i svart läder för kvinnor

651,00kr

Äkta läder
Utformad för perfekt passform och optimalt stöd
Lätt och enkel
Unik och elegant

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Kolla in våra bekväma svarta wedge loafers med äkta läder  för kvinnor. De är den perfekta blandningen av stil och komfort. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt konstläder och har en elegant, tidlös estetik som passar till alla outfits. Den klassiska svarta färgen ger dessa loafers en mångsidig look, vilket gör dem lika lämpliga för avslappnade looker som för mer formella tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra loafers för damer är tillverkade med omsorg och är utformade för att ge perfekt passform och optimalt stöd hela dagen.
Den klassiska svarta läderdesignen ger en elegant touch till alla outfits, från avslappnade klänningar till dressade byxor.

Idealisk för kvinnor som arbetar långa stunder på fötterna

Denna unika egenskap gör dessa mockasiner idealiska för kvinnor som tillbringar långa timmar på fötterna eller går mycket varje dag.
Dessutom ger den dämpade innersulan optimal komfort, absorberar stötar och minskar trötthet i fötterna. Så att du kan njuta av en känsla av lätthet och välbefinnande hela dagen, utan att kompromissa med din stil.
Den högkvalitativa konstruktionen av dessa mockasiner garanterar också deras hållbarhet.

Bekväma svarta wedge loafers med lädereffekt för kvinnor mot en vit bakgrund
29987-81777e.jpeg

Det perfekta valet!

Dessa loafers är omsorgsfullt utformade för att ge perfekt passform och optimalt stöd hela dagen.
Den klassiska, tidlösa designen gör dem till ett mångsidigt alternativ för alla outfits, oavsett om det är en dag på kontoret, en avslappnad kväll ute med vänner eller en natt på stan.
Den eleganta svarta färgen ger en sofistikerad touch till alla outfits, medan äkta läder ger en lyxig look utan att kompromissa med komforten.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,