Mockasin i mockaeffekt med kardborreknäppning på sidan i rött mot vit bakgrund
Kilklackade loafers i mockaeffekt med kardborreknäppning för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kilklackade loafers i mockaeffekt med kardborreknäppning för kvinnor

710,00kr

Praktisk kardborreknäppning
Silkeslen mockaeffekt
Absolut komfort vid användning
Material av hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa kilklackade loafers i mocka med kardborreknäppning för kvinnor är en underbar kombination av stil, komfort och praktiska egenskaper. Kilsulans höjd är perfekt, liksom kardborreknäppningen. Dessutom är mockaeffekten lika elegant. Den neutrala färgen på mockan passar enkelt till alla outfits, från ett par jeans till en elegant kjol.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers är tillverkade av mjuka, slitstarka material och har en perfekt passform samtidigt som de förhöjer din look. Mockaeffekten ger skorna en lyxig och sofistikerad touch och ger en elegant struktur till alla outfits. Kombinationer av neutrala färger gör att du kan uttrycka din unika personlighet och stil och matcha dem med hela din garderob.”

För en liten silhuett

Det som utmärker dessa loafers är den integrerade kilsulan. Den ger inte bara din silhuett extra höjd genom att ge benen mer lyft, den ger också mer stöd och stabilitet än traditionella platta skor. Den dämpade innersulan ger extra stöd för fotvalvet, medan det mjuka tygfodret absorberar fukt och håller fötterna torra hela dagen.
Mockasin i mockaeffekt med kardborreknäppning på sidan i rött mot vit bakgrund

Praktisk kardborreknäppning

Kardborreknäppningen är en annan praktisk egenskap hos dessa loafers. Den gör det möjligt att snabbt och enkelt justera skon och få en säker passform hela dagen. Du behöver inte hålla på med tråkiga snören eller komplicerade spännen – med ett enkelt tryck kan du justera skorna efter dina önskemål. Det är en praktisk design för de hektiska morgnarna.

Ytterligare information

Matériel Doublure

PU

Matériel de semelle

PU

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER