Kvinna i beige kilklädda loafers med öppen tå
Öppna loafers för kvinnor med kilklackar i syntetläder
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Öppna loafers för kvinnor med kilklackar i syntetläder

769,00kr

Syntetiskt läder av hög kvalitet
Halvöppen design som andas
Val av neutrala färger
Komfort och hållbarhet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa wedge loafers i syntetläder med öppen tå för kvinnor är noggrant tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och är starka och hållbara. Den eleganta, tidlösa designen gör dessa loafers perfekta för alla tillfällen. Mokassinernas konstruktion är utformad för att ge en bekväm passform hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med öppen tå är det perfekta nya tillskottet i din garderob. De är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Ovandelen på dessa mockasiner är tillverkad av syntetläder av hög kvalitet, vilket ger en raffinerad look samtidigt som det är miljövänligt. Den mjuka, släta texturen ger en behaglig känsla för foten, medan hållbarheten garanterar en lång livslängd.”

Bekväma klackar

Kilklacken ger inte bara höjd, utan också komfort till dina steg. Den smarta designen fördelar vikten jämnt över fotsulan och minskar trycket på känsliga områden som tår och häl. Så du kan njuta av en rakare hållning hela dagen utan att kompromissa med din stil. Höjden är precis rätt för att ge dig en slankare silhuett samtidigt som du fortfarande känner dig bekväm i klackar.
Kvinna i beige kilklädda loafers med öppen tå

Halvöppen konstruktion

Den vadderade insidan ger extra stöd för trötta fötter efter en lång dag. Den dämpade innersulan formar sig efter fotvalvets naturliga form för optimalt stöd och extra dämpning när du går. Den halkfria yttersulan i gummi ger överlägset grepp på en mängd olika underlag. Den halvöppna designen gör dem lätta att ta på och av, så att dina fötter kan andas.

Ytterligare information

Matériel Doublure

PVC

Matériel de semelle

latex

Saison

Été

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

PU