-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Platta damloafers med tofs i glänsande äkta läder

2249,00kr

Äkta läder av hög kvalitet
Elegant design
Bekväm och flexibel
En tidlös modell

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa platta damloafers med tofs i glänsande äkta läder är eleganta men bekväma skor som passar perfekt för alla tillfällen. De är tillverkade av högkvalitativt läder och ger en lyxig känsla och exceptionell hållbarhet. Dessa mockasiner har en ergonomisk passform som gör att de sitter perfekt på foten. Den dämpade innersulan ger extra komfort, medan yttersulan i gummi ger optimal grepp på ett mängd olika underlag.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt äkta läder och är den perfekta kombinationen av hållbarhet, komfort och stil. Glänsande läder ger dessa klassiska skor en sofistikerad touch. Det ger ett subtilt skimmer som drar till sig uppmärksamhet samtidigt som det är diskret. Den blanka ytan ger mockasinerna en lyxig look, perfekt för speciella tillfällen eller helt enkelt för att ge din vardagsoutfit en touch av elegans.”

Elegant, tidlös stil

Tofsarna på framsidan av mockasinerna ger en touch av traditionell charm. Dessa fint designade detaljer ger skorna en raffinerad, feminin look. Den spetsiga formen är mycket feminin och lyfter silhuetten. Både de svarta och kamelfärgade skorna kan enkelt kombineras med jeans eller en fin klänning för en mer elegant look. Det här är mockasiner med en elegant, tidlös stil.
Stående kvinna klädd i svarta byxor och kamelfärgade läderloafers
Stående kvinna klädd i svarta byxor och kamelfärgade läderloafers
0-f2dcbb.jpeg
0-1f9f2d.jpeg

Loafers i glänsande läder

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt äkta läder och är den perfekta kombinationen av hållbarhet, komfort och stil. Glänsande läder ger dessa klassiska skor en sofistikerad touch. Det ger ett subtilt skimmer som drar till sig uppmärksamhet samtidigt som det är diskret. Den blanka ytan ger mockasinerna en lyxig look, perfekt för speciella tillfällen eller helt enkelt för att ge din vardagsoutfit en touch av elegans.

Ytterligare information

Type de cuir supérieure-véritable

Peau de mouton

Type de doublure en cuir véritable

Cuir de porc

Matériel Doublure

Cuir

Matériel de semelle

Cuir de porc

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir