Beige loafer med tofs i profil mot en vit bakgrund
Eleganta damloafers med tofsar i syntetläder
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Eleganta damloafers med tofsar i syntetläder

1302,00kr

Klassisk, tidlös design
Sköna loafers
Lätt att bära

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa utsökta skor är det perfekta valet för moderna, sofistikerade kvinnor som uppskattar både komfort och raffinemang. De eleganta tofsloafers i syntetläder för kvinnor är av god kvalitet, tidlösa och bekväma. Klacken på 3 cm är perfekt för användning hela dagen utan fotsmärta. Förutom att de är bekväma är deras design mångsidig och de tillgängliga färgerna är eleganta.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av de finaste materialen och är designade för den moderna kvinnan som uppskattar kvalitet och tidlös charm. Det syntetiska läder som används vid tillverkningen av dessa mockasiner ger inte bara en lyxig look, utan garanterar också exceptionell hållbarhet. Varje par är omsorgsfullt tillverkade med en slät, mjuk finish som känns skön mot huden.”

Klassisk design

Den klassiska loaferdesignen förstärks av fina tofsar som ger en subtil touch av elegans. De sofistikerade detaljerna ger din outfit en raffinerad touch och gör att du enkelt kan gå från kontoret till formella kvällar utan att kompromissa med komforten. Den eleganta silhuetten och den neutrala färgen gör dessa loafers mångsidiga. Bär dem med raka byxor för en oklanderlig businesslook eller med en lätt klänning för en avslappnad men sofistikerad stil – dessa loafers kommer alltid att vara det perfekta valet.
Beige loafer med tofs i profil mot en vit bakgrund
0-cd067e.jpeg

Komfort först

Våra eleganta loafers är inte bara otroligt snygga, de erbjuder också suverän komfort hela dagen. Den dämpade innersulan formar sig efter din fots naturliga form och ger optimalt stöd för att förhindra värk och smärta efter långa promenader. Förutom sin komfort har dessa mockasiner också en halkfri yttersula i gummi som garanterar perfekt grepp på alla underlag. Så du kan gå med tillförsikt, oavsett väder.

Ytterligare information

Type de cuir supérieure-véritable

cuir de vache

Type de doublure en cuir véritable

Cuir de porc

Matériel Doublure

GENUINE LEATHER

Matériel de semelle

Cuir de porc

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

GENUINE LEATHER