kvinna i jeans med lila loafers med spetsig tå och orange tofsar
Färgade tofsloafers med platt klack för damer
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Färgade tofsloafers med platt klack för damer

750,00kr

Trendiga färger
Komfort med platt klack
Elegant design
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa färgglada loafers med tofs och platt klack för kvinnor kombinerar komfort och stil i en klassisk, tidlös design. Färgerna ger en touch av trend och originalitet. De färgglada tofsarna ger en lekfull och glad touch till dessa mångsidiga skor och ger dem en unik karaktär.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa mångsidiga skor är den perfekta blandningen av elegans och avslappning, perfekt för att komplettera alla outfits.
Den tidlösa designen förstärks av de elegant placerade tofsarna på toppen av varje loafer. Denna sofistikerade detalj tillför en touch av charm och drar omedelbart till sig beundrande blickar. Färgerna som erbjuds är extravaganta och ger en touch av originalitet och färg till din outfit.

Komfort och kvalitet

Mokasinerna är tillverkade av högkvalitativa material och har en snygg mockaeffekt som förstärker deras raffinerade look.
Den platta hälen ger optimal komfort hela dagen, perfekt för dig som har en aktiv livsstil men inte vill ge avkall på din personliga stil. Den dämpade innersulan ger extra dämpning för dina fötter, så att varje steg du tar känns bra.

kvinna i jeans med lila loafers med spetsig tå och orange tofsar
kvinna i jeans med lila loafers med spetsig tå och orange tofsar
kvinna i jeans med lila loafers med spetsig tå och orange tofsar

Skor för flera ändamål

Loafers är mångsidiga och enkla att matcha med olika outfits – de kan bäras till jeans, kjolar eller till och med ljusa klänningar. De passar också utmärkt till mörkare outfits, t.ex. en helt svart look.
Dessutom passar de alla fottyper tack vare sin generösa skärning, som säkerställer en perfekt passform redan från första provningen. Den omsorgsfulla finishen är ett bevis på det hantverk som ligger bakom dem och garanterar exceptionell kvalitet.

Ytterligare information

Material Foder

PU

Material i sulan

PU

Säsong

Vår / Höst

Material i yttersula

Gummi

Överlägset material

Mockaimitation