-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med tofs och rund tå i äkta läder för kvinnor

1598,00kr

Elegant design
Mjukt kvalitetsläder
Tidlösa loafers
Hållbarhet och komfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers med rund tå och tofs i äkta läder är tillverkade av finaste äkta läder och känns lyxiga från det ögonblick du tar på dem. Den rundade tån ger också en mjuk, delikat look som kommer att förbättra din stil. Den klassiska och tidlösa designen förstärks av en elegant detalj: tofsar som fästs ovanför ovandelen. De ger en lekfull och sofistikerad touch, vilket gör dessa loafers till ett perfekt val för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Det äkta läder som används i dessa mockasiner är av exceptionell kvalitet och erbjuder oöverträffad hållbarhet och en lyxig känsla. Varje söm är omsorgsfullt gjord för att säkerställa absolut hållbarhet och samtidigt ge produkten en touch av finess. Dessa mockasiner är designade för sofistikerade kvinnor som inte vill kompromissa mellan stil och välbefinnande.”

Klassisk men ändå trendig design

Den klassiska loafern med tofsar får här en feminin nytolkning, med en rund tå som ger en mjuk och graciös dimension. De fint fästa tofsarna ger en extra touch av sofistikering och förkroppsligar en subtil djärvhet i stilen. Den tidlösa designen gör dem till skor som du kan bära säsong efter säsong, år efter år. Du kommer inte att ha några problem med att bära dem till alla typer av outfits i din garderob.
Ett par rosa läderloafers på ett svart element

Bekväma sulor

Den läderfodrade innersulan ger överlägsen komfort för varje steg. Den anpassar sig perfekt till fotens naturliga form och skapar en personlig passform som håller dina fötter nöjda hela dagen. Yttersulan i gummi ger grepp och stabilitet på alla underlag, så att du kan se elegant ut utan att göra avkall på din säkerhet. Dessa mångsidiga loafers är det perfekta komplementet till alla looker, från kontoret till speciella tillfällen.

Ytterligare information

Type de cuir supérieure-véritable

cuir de vache

Type de doublure en cuir véritable

cuir de vache

Matériel Doublure

Cuir

Matériel de semelle

Cuir

Saison

Printemps / Automne

Matériau Supérieur

Cuir

Material