Foto av blanka guldkilade loafer-skor
Kilklädda loafers i sneakersmodell med glänsande detaljer
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Kilklädda loafers i sneakersmodell med glänsande detaljer

473,00kr

Avslappnad stil
Sköna loafers
Kilformad sula för extra komfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa wedge loafers i sneaker-stil för damer med glänsande detaljer är bekväma skor som ger dig en avslappnad, tidlös look. De är perfekta för alla tillfällen och du kommer att älska att bära dem varje dag för att ge alla dina outfits en gnistrande touch. De är lätta att ta på och matcha med allt i din garderob, och kilskon ger dig dessutom en snyggare silhuett.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra wedge loafers i sneaker-stil med glänsande detaljer är det perfekta valet för kvinnor som vill kombinera komfort och stil. Dessa kilklackade loafers i sneaker-stil är perfekta för avslappnade tillfällen eller för att ge en sportig touch till en finare outfit. De passar perfekt till byxor eller en liten klänning för en chic och avslappnad look.”

För komfort i vardagen

Skorna har en tjock gummisula som ger utmärkt stötdämpning och optimal grepp på alla underlag. Plattformshöjden är perfekt för att lägga till några centimeter till din längd samtidigt som de är lätta att bära hela dagen. Med sin avslappnade design och den komfort de ger dina fötter kommer dessa loafers snabbt att bli en självklarhet i garderoben.
Foto av blanka guldkilade loafer-skor

Stil för alla tillfällen

Våra wedge loafers i sneaker-stil med glänsande detaljer är det perfekta valet för kvinnor som vill kombinera komfort och stil. Dessa kilklackade loafers i sneaker-stil är perfekta för avslappnade tillfällen eller för att ge en sportig touch till en finare outfit. De passar perfekt till byxor eller en liten klänning för en chic och avslappnad look.

Ytterligare information

Säsong

, , ,

Material