Plattformsloafers i läder med remmar för kvinnor
Plattformsloafers med remmar för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Plattformsloafers med remmar för kvinnor

1302,00kr

Utmärkt gångkomfort
Bra regntäthet
Enkelt underhåll
Enkel fastsättning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra plattformsloafers med remmar för damer är ett snyggt och bekvämt val för alla tillfällen. Dessa loafers är tillverkade av syntetiskt läder och är mjuka att ta på och har en exceptionell hållbarhet. Remmarna upptill ger våra klassiska skor en sofistikerad touch. Plattformen ger extra höjd samtidigt som den ger dig optimal komfort. Med sin eleganta design är dessa mockasiner ett säkert val för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra läderloafers med remmar för damer är ett elegant och bekvämt val om du vill ge din garderob en sofistikerad touch. Dessa loafers är tillverkade i syntetiskt läder och känns mjuka och lyxiga för varje steg.”

Ge dig själv en smal silhuett

Mokasinernas upphöjda plattform ger extra stöd för fötterna, vilket minskar trycket på hälar och tår och gör att du kan gå längre utan att bli trött. Dekorativa remmarna ger en touch av stil till dessa mockasiner, som är perfekta för vardagsbruk.
Plattformsloafers i läder med remmar för kvinnor
Plattformsloafers i läder med remmar för kvinnor

Loafers för vardagsbruk

Våra loafers finns i en mängd olika färger, vilket gör dem lätta att matcha med vilken outfit som helst. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller en smart klänning kommer dessa loafers att väcka uppmärksamhet. Våra loafers med plattform är perfekta för kvinnor som vill lägga till en touch av sofistikering till sin vardagsgarderob.

Ytterligare information

Material