Plattformsloafers med metallkedja för kvinnor
Plattformsloafers med metallkedja för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Plattformsloafers med metallkedja för kvinnor

355,00kr

Utmärkt gångkomfort
Bra regntäthet
Kompatibel med alla dina outfits
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers med metallkedja och plattform är ett trendigt och elegant val för moderna kvinnor. Dessa loafers är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort samtidigt som de ger din look en sofistikerad touch. Den tjocka plattformen på dessa loafers har en halkfri sula för optimal grepp på alla ytor.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra plattformsloafers med metallkedja för damer är eleganta, moderna skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa loafers är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort. De är perfekta för en elegant utekväll eller ett speciellt tillfälle.”

Lägg till en touch av sofistikering till din outfit

Dess plattform ger extra dämpning för fötterna, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk. När det gäller designen pryder den glänsande metallkedjan toppen av mockasinen. Kedjan ger mockasinerna en touch av glamour och elegans. Dessa mockasiner finns i en mängd olika färger.
Plattformsloafers med metallkedja för kvinnor
Plattformsloafers med metallkedja för kvinnor

Innovativ design

Våra plattformsloafers med metallkedja för damer är eleganta, moderna skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa loafers är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort. De är perfekta för en elegant utekväll eller ett speciellt tillfälle.

Ytterligare information

Säsong

,

Material