Moccasin i glänsande syntetläder med röda kilar mot en vit bakgrund
Loafers med plattform för kvinnor i syntetläder
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med plattform för kvinnor i syntetläder

627,00kr

Praktisk snörlös design
Val av färger
Mycket flexibelt material
Idealisk klackhöjd

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa wedge loafers i syntetläder för damer är den perfekta kombinationen av stil, komfort och hållbarhet. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och har en klassisk, tidlös look som dessutom är miljövänlig. Den snörningsfria konstruktionen gör dem lätta att ta på och av, vilket gör dem praktiska för vardagsbruk.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt material och erbjuder ett alternativ till traditionellt läder utan att kompromissa med stil eller hållbarhet. Den mest slående egenskapen hos dessa loafers är deras kilade sula, som inte bara ger höjd utan också komfort. Till skillnad från traditionella klackskor som kan vara obekväma efter några timmar, ger dessa kilskor extra stöd för dina fötter samtidigt som de bibehåller en elegant, feminin look.”

Klassisk och elegant

Den klassiska loafer-inspirerade silhuetten ger en touch av tidlös elegans till alla outfits. Med sin eleganta, polerade look är de det perfekta komplementet till både avslappnade och formella looker. Oavsett om det gäller en dag på jobbet, en kväll ute med vänner eller en speciell kväll ute, är dessa loafers det perfekta valet. Deras lysande färg ger din outfit en touch av ljus.
Moccasin i glänsande syntetläder med röda kilar mot en vit bakgrund

Optimal komfort för foten

Dessa loafers är inte bara estetiskt tilltalande, de är också utformade för att ge optimal komfort hela dagen. Kilsulorna ger inte bara en diskret höjd, de stöder också fotvalvet och minskar tröttheten när man står eller går under långa perioder. Det mjuka tygfodret ger en behaglig känsla redan från första passningen och förhindrar obehaglig skavning.

Ytterligare information

Matériel Doublure

Polyuréthane

Matériel de semelle

EVA

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu