Foto av ett par gula kilklackade loafers som bärs av en kvinna i svarta byxor på ett grått golv
Casual loafers med tjock sula för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Casual loafers med tjock sula för kvinnor

591,00kr

5 färger tillgängliga
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers med tjock sula är perfekta för en avslappnad och bekväm look. Den tjocka sulan ger extra höjd utan att ge avkall på gångkomforten. Ta bara på dig dem och du är redo att gå. Lämpliga för både vår och höst. Med två spännen som är både dekorativa och praktiska för att anpassa skon till dina fötter är dessa loafers det nya paret att lägga till i din garderob!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra damloafers med tjock sula är de perfekta skorna för alla tillfällen. De är lätta att ta på och passar till allt du har på dig. Vårt breda utbud av storlekar gör att du garanterat hittar ett par som passar dig. Ta en titt på vår storleksguide för att få hjälp att välja.”

Eleganta loafers

Dessa damloafers med tjock sula är perfekta för en avslappnad och bekväm look. Med sin eleganta design ger dessa loafers en sofistikerad touch till alla outfits. De två spännena är originella och gör det möjligt att anpassa skon efter din storlek! Välj den färg du gillar bäst nu.
Foto av ett par gula kilklackade loafers som bärs av en kvinna i svarta byxor på ett grått golv
Foto av ett par gula kilklackade loafers som bärs av en kvinna i svarta byxor på ett grått golv
12017-f7b592.jpeg
Foto av ett par vita kilklackade loafers som bärs av en kvinna i svarta byxor på ett grått golv

Ett perfekt val för vår och höst

Dessa damloafers med tjock sula är de perfekta skorna för vår och höst. Med sin avslappnade design erbjuder de maximal komfort utan att göra avkall på stilen. Den kilformade sulan ger extra höjd samtidigt som den är lätt att bära. Dessa loafers kommer att vara ett snyggt och praktiskt val i din garderob.

Ytterligare information

Material

Säsong

,