Foto av ett par svarta kilklackade loafers som bärs av en kvinna på ett parkettgolv med en brun vägg i bakgrunden
Svarta loafers med plattform för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Svarta loafers med plattform för kvinnor

769,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Utmärkt hälstabilitet
Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa svarta wedge loafers för damer är eleganta och bekväma, perfekta för kontoret eller speciella tillfällen. De höga klackarna och kilsålen ger höjd samtidigt som de ger stabilitet och optimal gångkomfort. De finns i flera olika storlekar och passar alla kvinnor. Dessa svarta skor är perfekta för höst och vår och är ett mångsidigt val för att komplettera din garderob.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa svarta wedge loafers är ett par bekväma skor, perfekta för kvinnor som vill lägga till höjd och chic stil till sina outfits. Med sina höga klackar och originella design är dessa skor perfekta för vardagsbruk på kontoret eller ute på stan.”

Kvalitetsskor

Dessa kilklackade loafers för damer är den perfekta accessoaren för eleganta eller avslappnade kontorskläder. De är tillverkade av högkvalitativt läder och är extremt slitstarka, så du kan bära dem om och om igen utan att kvaliteten försämras. Dessa loafers kräver inget underhåll, vilket är perfekt om du är en upptagen kvinna.
Foto av ett par svarta kilklackade loafers som bärs av en kvinna på ett parkettgolv med en brun vägg i bakgrunden
Foto av ett par svarta kilklackade loafers som bärs av en kvinna på ett parkettgolv med en brun vägg i bakgrunden
Foto av en svart kilklädd loafer mot vit bakgrund
12105-0c5fc1.jpeg

Perfekt för daglig användning

Dessa svarta wedge loafers är ett par bekväma skor, perfekta för kvinnor som vill lägga till höjd och chic stil till sina outfits. Med sina höga klackar och originella design är dessa skor perfekta för vardagsbruk på kontoret eller ute på stan.

Ytterligare information

Färg

Säsong

,

Material