Bruna mockasiner som bärs av en kvinna med bara anklarna synliga.
Sköna slip-on-loafers i syntetläder för damer
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Sköna slip-on-loafers i syntetläder för damer

473,00kr

Över 9 tillgängliga storlekar
Kompatibel med alla dina outfits
Lämplig för varmt väder
Lätta skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa lättskötta loafers i syntetläder för damer är ett utmärkt val för komfort och avslappnad stil. Loafers har en enkel passform och den mjuka, halkfria sulan ger en stabil gång hela dagen. Konstläderfinishen ger en sofistikerad touch till alla outfits, och det breda utbudet av färger i kombination med de vita sömmarna gör dem oemotståndliga!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa platta damskor finns i en rad olika färger så att du kan matcha dem med dina favoritkläder. De finns också i storlekarna 35 till 44, så det finns en storlek som passar alla kvinnor! Välj din favoritfärg nu. Om du inte kan välja mellan dem kan du välja flera färger för att få mer variation.”

Mångsidiga loafers

Upptäck våra platta mockasiner i syntetläder för damer, som är både eleganta och bekväma. Deras mångsidiga design är perfekt för både vardag och fest. Deras tidlösa stil gör dem perfekta för alla tillfällen. Välj rätt storlek nu för optimal komfort.
Foto av ett par blå läderloafers som bärs av en kvinna på ett grått golv
Bruna mockasiner som bärs av en kvinna med bara anklarna synliga.
Foto av ett par bruna mockasiner som bärs av en kvinna på ett grått golv
Foto av ett par svarta läderloafers som bärs av en kvinna på ett grått golv

Valet är ditt

Dessa platta damskor finns i en rad olika färger så att du kan matcha dem med dina favoritkläder. De finns också i storlekarna 35 till 44, så det finns en storlek som passar alla kvinnor! Välj din favoritfärg nu. Om du inte kan välja mellan dem kan du välja flera färger för att få mer variation.

Ytterligare information

Material

Säsong

,