Svart mockasin mot vit bakgrund med en etikett som visar sulans flexibilitet.
Sköna andningsbara loafers för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Sköna andningsbara loafers för män

473,00kr

Ger optimal gångkomfort
Yttersula med utmärkt grepp
Slitstark och tålig
Kan bäras till alla outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra bekväma och ventilerande loafers för män är bekväma och praktiska skor som ger optimalt stöd för dina fötter samtidigt som de tillåter tillräcklig luftcirkulation. Dessa loafers har en innersula som formar sig efter din fot för att minska tryckpunkter och förbättra kroppsinriktningen. Allt du behöver göra är att välja.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa andningsbara loafers för herrar är skor av högsta kvalitet som är utformade för optimal gångkomfort. De formar sig efter din fot och erbjuder exceptionell stötdämpning. Om du lider av fotsmärta är det här skorna för dig. Upptäck de olika färgerna och välj rätt storlek för dig.”

Mångsidighet och elegans

Våra herrloafers har en yttersula som ger utmärkt grepp på alla underlag, så att du kan gå säkert på vått eller halt underlag. Med sin eleganta design och omsorgsfulla finish kan dessa loafers bäras till vilken outfit som helst, oavsett om det gäller arbete eller fritid.
Svart mockasin mot vit bakgrund med en etikett som visar sulans flexibilitet.

Optimal luftcirkulation

Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga, vilket gör dem till ett perfekt val för vardagsbruk. De har ett ventilerande meshfoder som gör att luften kan cirkulera fritt runt fötterna, vilket hjälper till att förhindra att värme och fukt byggs upp. Dessa loafers kommer att vara perfekta för sommarsäsongen.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,