Bruna läderloafers med spetsiga tår och dekorativa tofsar på fötterna av en man som bär svarta byxor och korsade ben.
Loafers med tofsar och slät lädereffekt som andas
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med tofsar och slät lädereffekt som andas

769,00kr

Över 8 tillgängliga storlekar
Utmärkt gångkomfort
Kompatibel med alla dina outfits
Långvarig glans

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa släta, ventilerande loafers med tofs i lädereffekt är eleganta skor som gör att du kan gå med stil. De är perfekta för avslappnade tillfällen. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt syntetläder och har en sofistikerad look. Den släta texturen ger en touch av lyx, medan tofsarna tillför tidlös charm. Den snörningsfria designen gör dem lätta att ta på och av.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers är perfekta för alla som älskar klassiska, eleganta skor. Skorna är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är av högsta kvalitet med en tidlös design. Dessa loafers är tillverkade av syntetläder och har en rik, lyxig textur som är mjuk att ta på. Konstruktionen andas och håller fötterna svala och torra hela dagen.”

Bekväma, eleganta loafers

Dessa loafers med tofs är ett snyggt och bekvämt tillskott till alla garderober. Skorna är tillverkade i syntetläder av hög kvalitet och är slitstarka och tåliga. Den klassiska loaferdesignen förstärks av tofsarna, som ger skorna en sofistikerad touch utan att de förlorar sin avslappnade känsla. Den bruna färgen på lädret ger också skorna en traditionell touch.
Bruna läderloafers med spetsiga tår och dekorativa tofsar på fötterna av en man som bär svarta byxor och korsade ben.

Gjorda för alla tillfällen

Dessa loafers är inte bara snygga, de är också otroligt bekväma tack vare det ventilerande tygfodret. Den flexibla sulan ger utmärkt grepp och förhindrar att skorna halkar på våta ytor. Tack vare de förstärkta sömmarna klarar de här skorna vardagens aktiviteter utan problem. Med ett par finbyxor till jobbet eller avslappnade jeans under helgen kan du se smart ut och känna dig bekväm på samma gång.

Ytterligare information

Material

Säsong

,