Mörka, bruna läderloafers med spetsig tå och dekorativa tofsar i händerna på en man som håller dem över ett trägolv.
Klassiska loafers med tofs i slät läder
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Klassiska loafers med tofs i slät läder

1006,00kr

Bra regntäthet
Kompatibel med alla dina outfits
Enkelt underhåll
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Klassiska loafers med tofs och slät lädereffekt är skor i premiumkvalitet. De är tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och är mjuka, flexibla och slitstarka, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk. Tofsar pryder loafersens ovandel för att ge dem en elegant och sofistikerad look. Innersulan ger maximal komfort under dina dagliga promenader eller långa dagar på fötterna.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa klassiska loafers med tofsar i slät lädereffekt ger din garderob den touch av sofistikering och komfort som du behöver. De är tillverkade i mjuk och slitstark lädereffekt och har en elegant och tidlös silhuett med tofsar på ovansidan för en elegant finish. Den smidiga konstruktionen gör att skon sitter bra på foten och ger ultimat komfort hela dagen.”

Ett mångsidigt plagg för din garderob

Dessa loafers är perfekta för både formella och informella tillfällen. Den klassiska stilen passar bra till smarta outfits som kostym eller casual denim, och ger en mångsidig look som passar alla tillfällen. Tofsarna på ovandelen ger en subtil touch av originalitet, medan de tonade sömmarna förstärker deras raffinerade, moderna look. Valet av neutrala färger gör det också enkelt att matcha dessa mockasiner med olika outfits.
Mörka, bruna läderloafers med spetsig tå och dekorativa tofsar i händerna på en man som håller dem över ett trägolv.

Elegant och tidlös silhuett

Dessa klassiska loafers med tofsar i slät lädereffekt ger din garderob den touch av sofistikering och komfort som du behöver. De är tillverkade i mjuk och slitstark lädereffekt och har en elegant och tidlös silhuett med tofsar på ovansidan för en elegant finish. Den smidiga konstruktionen gör att skon sitter bra på foten och ger ultimat komfort hela dagen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,