Ett par loafers i brun mocka mot en vit bakgrund
Mjuk mocka och klassiska loafers med tofs för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuk mocka och klassiska loafers med tofs för män

769,00kr

Över 8 tillgängliga storlekar
Kompatibel med alla dina outfits
Lättviktssko
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra klassiska tofsloafers i mjuk mocka för herrar är ett tidlöst och elegant val av skor. Med sin enkla, klassiska design erbjuder dessa loafers en oöverträffad komfort som gör dem idealiska för en mängd olika situationer. De ljusa färgerna kompletterar alla dina outfits.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra mjuka, klassiska mocka loafers med tofs för män är det perfekta valet för dig som letar efter snygga skor för alla tillfällen. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativ mocka och är mjuka att ta på och ger optimal komfort även efter en lång dags promenader.  “

Passar både till vardag och fest

Våra mjuka, klassiska tofsloafers i mocka för män är den perfekta accessoaren för att ge din outfit en touch av elegans och sofistikering. Tofsarna på mockasinernas ovandel ger dem en elegant touch som gör dem perfekta för både avslappnade och formella outfits. Den slitstarka gummisulan ger optimalt grepp för en stabil och enkel gång.
Ett par loafers i brun mocka mot en vit bakgrund
Ett par loafers i brun mocka mot en vit bakgrund

Det perfekta valet för dig som vill ha eleganta skor

Våra mjuka, klassiska mocka loafers med tofs för män är det perfekta valet för dig som letar efter snygga skor för alla tillfällen. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativ mocka och är mjuka att ta på och ger optimal komfort även efter en lång dags promenader.  

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,