Bruna loafers med tofs mot en vit bakgrund
Casual loafers med tofs för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Casual loafers med tofs för män

769,00kr

Utmärkt gångkomfort
Utmärkt hälstabilitet
Kompatibel med alla dina outfits
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra casual tassel loafers för män är det perfekta valet för dig som letar efter en snygg men ändå praktisk sko. Skorna är tillverkade av läder av högsta kvalitet, vilket ger dem exceptionell hållbarhet och en förstklassig look. Den snygga, eleganta silhuetten på dessa casual loafers förstärks av tofsarna som ger skon en extra touch av elegans.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra avslappnade tofsloafers för män är det perfekta skovalternativet för dig som letar efter en bekväm och elegant look. Våra mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och har lång hållbarhet så att du kan bära dem i flera år utan att de tappar sin charm.”

Perfekt för avslappnade tillfällen

Våra casual tassel loafers för herr är ett par snygga och bekväma skor som passar perfekt för avslappnade tillfällen. Deras klassiska design har en tidlös stil med dekorativa tofsar på vristen som ger dem en sofistikerad och originell touch som matchar alla dina outfits.
Bruna loafers med tofs mot en vit bakgrund

Lämplig för fötter

Våra casual loafers med tofs för män är ett elegant, bekvämt och praktiskt val för den moderna mannen. Innersulan förbättrar också den allmänna komforten med sin dämpade, ultralätta och fotvänliga sammansättning. Denna konstruktion absorberar inte bara stötar effektivt, utan minskar också trycket i alla dina dagliga aktiviteter.  

Ytterligare information

Material

Säsong

,