Brun mockasin med tofs mot vit bakgrund
Eleganta loafers med tofs för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Eleganta loafers med tofs för män

887,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Utmärkt gångkomfort
Kan tas på utan knäppning
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra eleganta loafers i läder med tofs för herrar är det perfekta valet för både formella och avslappnade tillfällen. Dessa eleganta skor har en tidlös, klassisk design som framhäver den överlägsna kvaliteten på det läder som används vid tillverkningen. De fint flätade tofsarna ger dessa klassiska loafers en touch av originalitet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra läderloafers med tofs är ett klassiskt och elegant val för män i alla åldrar. Dessa loafers är tillverkade av mjukt, rikt läder och har en förstklassig estetik som passar perfekt till både dressade och avslappnade stilar. Den raffinerade läderfinishen kompletteras av detaljerade sömmar runt hela skon.

Slitstarka mockasiner med oöverträffad komfort

Våra eleganta loafers med tofsar i läder för män är den ultimata accessoaren för att ge din outfit en touch av elegans och stil. Dessa slitstarka loafers är tillverkade i premiumläder och erbjuder oöverträffad komfort samtidigt som de ser eleganta ut. De fina detaljerna fortsätter med tofsar på vristen, symboler för elegans.

Brun mockasin med tofs mot vit bakgrund

Halkfri yttersula

Våra eleganta loafers i läder med tofsar för män är det ultimata paret skor för eleganta män. Våra mockasiner är försedda med en halkfri, robust yttersula i gummi. Denna sula gör också att detta mångsidiga par kan bäras i alla typer av skiftande väderförhållanden utan rädsla för att falla eller slitas ut.

Ytterligare information

Material

Säsong

,

Storlek

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48