Vita och bruna gradientfärgade loafers på ett golv med vita rutor
Tassel loafers i originaldesign för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tassel loafers i originaldesign för män

947,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Kan tas på utan knäppning
Långvarig glans
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra unikt designade loafers med tofs för män är ett par eleganta och sofistikerade skor som passar perfekt för formella tillfällen eller affärstillfällen. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och är mjuka, smidiga och slitstarka, vilket ger maximal komfort hela dagen.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra originella loafers med tofs för män är den perfekta accessoaren till din formella eller avslappnade outfit. Dessa mockasiner har en elegant design och är tillverkade av förstklassiga material som garanterar optimal komfort hela dagen. Mockasinerna är tillverkade i läder och är mjuka och följsamma.”

Våra loafers med tofsar kommer garanterat att imponera

Om du letar efter en bekväm, snygg och mångsidig sko för alla tillfällen är dessa originellt designade tassel loafers för män ett utmärkt val. Våra tassel loafers är designade med känsla för detaljer och tillverkade av högkvalitativa material och kommer garanterat att imponera.  
Vita och bruna gradientfärgade loafers på ett golv med vita rutor

Lätt att kombinera med formell klädsel

Våra originellt designade loafers med tofs för män är den perfekta accessoaren för män som vill lägga till en touch av chic till sin avslappnade garderob. Med sin klassiska design och robusta konstruktion erbjuder dessa skor oöverträffad komfort för alla tillfällen. Skornas spetsiga form ger en touch av elegans till din casualgarderob och kan också enkelt kombineras med dina formella outfits.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,