Båtliknande loafer med blå denimsnören mot en vit bakgrund
Damloafers i båtmodell i blå denim
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Damloafers i båtmodell i blå denim

591,00kr

Tidlös och trendig design
Mjukt denimmaterial
Storlek 35 till 43
För alla stilar

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mjuka, båtliknande loafers i blå denim för damer ger en bekväm, lätt känsla vid varje steg. Den klassiska designen påminner om traditionella däckskor, med speciella detaljer för en modern touch. De smidiga materialen som används vid tillverkningen av dessa mockasiner garanterar en perfekt passform runt en kvinnas fot. Tack vare den snörningsfria konstruktionen är mockasinerna lätta att ta på och av på nolltid.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers är särskilt utformade för den moderna kvinnan som värdesätter både sitt utseende och sitt välbefinnande, och erbjuder en exceptionell gångupplevelse. Mockasinerna är tillverkade i blå denim av hög kvalitet och ger alla outfits en trendig och avslappnad touch. Det mjuka materialet anpassar sig naturligt efter fotens form och ger en perfekt passform redan från första steget. Dessutom ger det mjuka innerfodret optimal komfort hela dagen.”

Tidlösa loafers

Den klassiska silhuetten i båtstil ger loafers en tidlös och mångsidig look. Den halkfria yttersulan i gummi ger stabilitet och grepp på alla underlag, så att du kan gå med självförtroende i alla miljöer. Oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute med vännerna, kommer dessa smidiga loafers att komplettera din outfit med elegans och modernitet. Kombinera dem med blekta skinny jeans och en T-shirt för att skapa en stilren look.
Båtliknande loafer med blå denimsnören mot en vit bakgrund
Båtliknande loafer med blå denimsnören mot en vit bakgrund
0-de374c.jpeg
0-bd47c2.jpeg

En avslappnad form

Dessa mjuka, båtliknande mockasiner i blå denim passar lika bra till en mängd olika vardagsaktiviteter. Med sin eleganta, feminina form är dessa mockasiner extremt mångsidiga. Bateau-designen är en klassisk, tidlös form som fortfarande är originell tack vare mockaskornas denimmaterial. Snörningen framtill gör att du kan justera skorna efter eget tycke och smak, och ger en extra synlig detalj.

Ytterligare information

Färg

Saison

Été

Material