Mockasin i blekt och sliten ljus denim, i profil mot en vit bakgrund
Loafers i lätt tvättad och rippad denim för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers i lätt tvättad och rippad denim för kvinnor

591,00kr

Lämplig för alla stilar
Lätt att ta på
Tidlös design
Tillverkad av lätt canvas

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers i lätt tvättad och rippad denim är det perfekta valet om du vill ha en avslappnad och trendig look. Den rippade stilen ger skorna en rebellisk dimension. De små rivmärkena skapar en unik konstnärlig effekt som skiljer dem från andra klassiska loafers. Dessa loafers i denim ser inte bara bra ut, de erbjuder också oöverträffad komfort tack vare sin omsorgsfulla konstruktion.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Ljus denim är ett perfekt val för de varmare månaderna eftersom det reflekterar solljuset samtidigt som det håller fötterna svala. Den subtila denimtvätten tillför dessutom en vintage-chic-dimension, vilket ger dessa loafers en försiktigt sliten men ändå elegant look. Dessa loafers i ljus denim ger en fräsch och originell touch till alla outfits. Perfekt för en stilfull look!”

Lätt konstruktion i canvas

Dessa loafers har tillverkats enligt högsta kvalitets- och komfortstandard och har även praktiska egenskaper som lättviktiga dämpade innersulor för optimal stötdämpning hela dagen. Dessutom har de en halvfri yttersula för stabilitet och grepp på en mängd olika underlag. Den utvändiga designen har platåsulor som är mycket bekväma att bära och förstärka silhuetten.
Mockasin i blekt och sliten ljus denim, i profil mot en vit bakgrund

Ett mångsidigt värde

Med en smal passform och utan snören eller komplicerade knäppningar är dessa loafers extremt enkla att ta på och av snabbt när du har bråttom. De anpassar sig perfekt efter dina fötter för att ge optimal komfort utan att göra avkall på stilen. Oavsett om det är en avslappnad dag i denim och en vit T-shirt, eller en mer sofistikerad outfit med en lätt klänning och en kavaj, kommer skorna i ljust tvättad och rippad denim ge en unik touch av karaktär till alla dina garderobskombinationer.

Ytterligare information

Färg

Saison

Printemps / Automne

Material