Loafer i svart denim för män
Casual loafers i denim för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Casual loafers i denim för män

591,00kr

Lätt att sätta på
4 färger tillgängliga
Lätt och bekvämt tyg
Storlek 39 till 46

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa avslappnade loafers i denim för män är ett mångsidigt och modernt val för att komplettera din garderob. Kontrastfärgade sömmar ger mockasinerna en intressant visuell touch och understryker deras kvalitet. Mokasinernas klassiska silhuett ger en tidlös look, medan den halkfria gummisulan säkerställer optimalt grepp på alla typer av underlag.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Loafers har en snörningslös design som gör dem lätta att ta på och av, så de är praktiska för vardagsaktiviteter. Dessutom har de en dämpad innersula för optimal stötdämpning hela dagen. Dessa mockasiner är noggrant utformade för att ge en perfekt passform för din fot, samtidigt som de ger tillräckligt stöd för varje steg du tar. Oavsett om du planerar att tillbringa hela dagen på kontoret eller strosa runt på stan på helgen, ger dessa loafers komfort och stil.”

Skor för flera ändamål

Dessa casual loafers i denim är det perfekta valet för män som söker en perfekt balans mellan stil, komfort och mångsidighet. Med sin moderna, avslappnade design kombinerar dessa loafers skickligt mockasinens klassiska elegans med den moderna, urbana känslan hos denim. De här loafers-skorna är mångsidiga och enkla att matcha med en mängd olika klädstilar. De är perfekta för en avslappnad stil eller en elegantare stil som fortfarande är cool.
Loafer i svart denim för män
0-eb68e8.jpeg

Praktisk snörlös design

Loafers har en snörningslös design som gör dem lätta att ta på och av, så de är praktiska för vardagsaktiviteter. Dessutom har de en dämpad innersula för optimal stötdämpning hela dagen. Dessa mockasiner är noggrant utformade för att ge en perfekt passform för din fot, samtidigt som de ger tillräckligt stöd för varje steg du tar. Oavsett om du planerar att tillbringa hela dagen på kontoret eller strosa runt på stan på helgen, ger dessa loafers komfort och stil.

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Material