På en ljus trälåda ligger ett par avlånga vita mockasiner med små hål och en guldrem på toppen. Inuti skorna finns skoträd i trä med en guldknapp på hälen.
Genombrutna loafers för sommarbröllop
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Genombrutna loafers för sommarbröllop

710,00kr

Lämplig för varmt väder
Material som andas
Kan tas på utan knäppning
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Oavsett om du är brudgum eller bara gäst kommer dessa ventilerande mockasiner med öppen tå för sommarens ceremonier att vara ett snyggt och praktiskt tillskott till din look. Den funktionella och eleganta designen, som är lätt att ta på, ger stenhård hållbarhet och optimal komfort så att du kan känna dig bekväm och se elegant ut hela dagen. Dessa skor är ett utmärkt alternativ för män som bryr sig om sitt utseende och välbefinnande.    

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra ventilerande, genombrutna bröllopsloafers är det perfekta valet för män som vill kombinera stil och komfort för sommarens ceremonier. De är designade för att kännas lätta och fräscha hela dagen. Den genombrutna designen ger optimal luftcirkulation, så att fötterna andas och hålls svala och torra även i varmt väder.”

En elegant, stilren stil

Den här modellen finns i svart eller vitt i tidlösa färger som kompletterar alla bröllopskostymer eller smokinglookar i neutrala eller mer färgstarka toner. Den perforerade ovandelen i syntetläder ger en enkel, elegant och sofistikerad look, medan guldremmen på ovandelen ger hela skon en touch av lyx.
På en ljus trälåda ligger ett par avlånga vita mockasiner med små hål och en guldrem på toppen. Inuti skorna finns skoträd i trä med en guldknapp på hälen.
0-1550e4.jpeg

Flexibilitet och komfort

Det här paret är flexibelt och lätt att ta på och ger dig extra komfort så att du kan känna dig lugn under alla omständigheter och promenera i timmar utan att drabbas av värmen. Den lilla klacken ger dig extra höjd och stöd, medan yttersulan i gummi ger ett stadigt grepp och bra hållbarhet.  

Ytterligare information

Material

Säsong