Ett par svarta mockasiner med tofsar på ett blått golv med runda glas bredvid.
Loafers i svart lackskinn med krokodilskinn
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i svart lackskinn med krokodilskinn

887,00kr

Eleganta skor för en tidlös look
Bra gångkomfort
Många storlekar tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa svarta loafers i krokodilskinn och lack är sinnebilden för lyx och sofistikation. Skorna erbjuder överlägsen komfort och tidlös stil. Det blanka svarta lackskalet kompletteras av en subtil krokodilskinnstruktur som ger detta trendiga par en touch av originalitet. Dessa loafers är perfekta för formella eller informella tillfällen och kommer att vara ett mångsidigt val för din garderob.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa svarta loafers i krokodilskinn är eleganta och raffinerade skor, perfekta för att ge en touch av lyx till alla outfits. Lackskalet har en subtil glans som framhäver krokodilskinnseffekten, medan den klassiska loaferdesignen är perfekt balanserad med modern finess.”

En trendig krokodilskinnseffekt!

Dessa loafers i svart lackskinn är utsmyckade med krokodilskinn för en elegant och raffinerad touch. De är bekväma och tidlösa och ger en sofistikerad touch till varje outfit, från kontor till kväll. Innersulorna ger optimal komfort hela dagen, vilket gör dessa mockasiner till ett utmärkt alternativ för formella eller professionella tillfällen.
Ett par svarta mockasiner med tofsar på ett blått golv med runda glas bredvid.
Ett par svarta mockasiner med tofsar på ett blått golv med runda glas bredvid.

Sofistikerad, elegant stil

Dessa svarta loafers i krokodilskinn är eleganta och raffinerade skor, perfekta för att ge en touch av lyx till alla outfits. Lackskalet har en subtil glans som framhäver krokodilskinnseffekten, medan den klassiska loaferdesignen är perfekt balanserad med modern finess.

Ytterligare information

Färg

Säsong

, , ,

Material

,