Brun loafer med tofs och krokodilskinn
Tassel-loafers i läder med krokodileffekt för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Tassel-loafers i läder med krokodileffekt för män

947,00kr

Över 8 tillgängliga storlekar
Kan tas på utan knäppning
Enkelt underhåll
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra tassel loafers i krokodileffektläder för män är enastående skor som kombinerar elegans, komfort och funktionalitet för att erbjuda en unik bärupplevelse. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och har en exceptionell hållbarhet och en slät finish för en raffinerad stil.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra tassel loafers i läder med krokodileffekt för män är perfekta skor för moderna, eleganta män. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är noggrant utformade för att erbjuda exceptionell hållbarhet och överlägsen komfort. Den skarpa designen på mockasinerna är perfekt i linje med aktuella trender inom herrmode.”

Exceptionell hållbarhet

Våra tassel loafers i krokodileffektläder för män är ett par eleganta och moderna skor som erbjuder både komfort och tidlös attraktionskraft. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt läder och har en omsorgsfull finish och noggranna detaljer för att säkerställa exceptionell hållbarhet.  
Brun loafer med tofs och krokodilskinn

Fyrkantig klack för optimalt stöd

Våra tassel loafers i krokodileffektläder för män har designats i en elegant, tidlös stil som gör dem perfekta för alla tillfällen. Dessa mockasiner har en fyrkantig klack för optimalt fotstöd och extra stabilitet när du är på språng. Läderdetaljerna med krokodileffekt och tofsarna på skorna ger en mycket elegant touch.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,