Brun mockasin i krokodilskinn på ett beige golv och bredvid ett skohorn
Eleganta tofsloafers i läder med krokodileffekt för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Eleganta tofsloafers i läder med krokodileffekt för män

1065,00kr

Långvarig glans
Kan tas på utan knäppning
Kompatibel med alla dina outfits
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra eleganta tofsloafers i krokodileffektläder för män är det perfekta valet för moderna, eleganta män som bryr sig om stil och komfort. Dessa mockasiner är tillverkade av nötläder och erbjuder oöverträffad kvalitet för vardagsbruk. Deras tidlösa, eleganta design gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra eleganta tassel loafers i krokodileffektläder för män är eleganta och bekväma skor, perfekta för alla män som vill lägga till en touch av originalitet i sin garderob. Dessa mockasiner är tillverkade av smidigt, slitstarkt nötläder för komfort hela dagen.”

För en mjuk och behaglig känsla

Våra eleganta tassel loafers i krokodileffektläder för män är de perfekta skorna för alla fashionistas som letar efter den perfekta balansen mellan stil och komfort. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material, inklusive smidigt läder för en mjuk och behaglig känsla.  
Brun mockasin i krokodilskinn på ett beige golv och bredvid ett skohorn
Brun mockasin i krokodilskinn på ett beige golv och bredvid ett skohorn

Måttlig höjd utan att ge avkall på komfort

Våra eleganta tassel loafers i krokodileffektläder för män är en riktig garderobsklassiker. De är tillverkade med omsorg om detaljerna och ger överlägsen komfort och en elegant touch till varje outfit. Den fyrkantiga klacken ger dessa loafers en utpräglat maskulin karaktär med en måttlig höjd som inte gör avkall på komforten.

Ytterligare information

Material

,

Säsong

, , ,