Svart mockasin med rosett mot vit bakgrund.
Vintage båtmockasiner för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Vintage båtmockasiner för män

887,00kr

En flexibel sko
Lätt att sätta på
Bra gångkomfort
Elegant utseende

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra vintage båtmockasiner för män är ett elegant och tidlöst val för alla tillfällen. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material, vilket ger dem exceptionell hållbarhet och en oklanderlig finish. Den klassiska designen är inspirerad av de skor som bars av sjömän på 1930-talet. Välj färg och storlek nu.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra vintage båtmockasiner för herr är ett par mångsidiga, snygga och bekväma skor som passar för alla tillfällen. Deras klassiska design och högkvalitativa konstruktion gör dem till ett hållbart och tidlöst val av skor som du kommer att njuta av i många års framöver. Välj din storlek nu från utbudet.”

Många olika färger

Våra vintage båtmockasiner för män finns i en mängd olika färger, från svart till marinblått och gult. De kan bäras till en ledig outfit för en avslappnad look eller till en kostym för ett mer formellt tillfälle. Valet är ditt!
Svart mockasin med rosett mot vit bakgrund.
Svart mockasin med rosett mot vit bakgrund.

Slitstarka, tidlösa mockaskor

Våra vintage båtmockasiner för herr är ett par mångsidiga, snygga och bekväma skor som passar för alla tillfällen. Deras klassiska design och högkvalitativa konstruktion gör dem till ett hållbart och tidlöst val av skor som du kommer att njuta av i många års framöver. Välj din storlek nu från utbudet.

Ytterligare information

Material

Säsong

,