Blå mockasin med rosett mot vit bakgrund.
Loafers i mocka för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers i mocka för män

1539,00kr

Ett originellt och elegant utseende
En flexibel sko för komfort
Halkfri sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra herrloafers i mocka är ett elegant och sofistikerat val för dig som vill ge din garderob en touch av stil. Skorna är tillverkade av högkvalitativt mockaläder och har en mjuk, lyxig textur som passar perfekt till en mängd olika outfits. Vi erbjuder en rad olika färger så att du kan välja den som passar dig bäst.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa loafers för män finns i en rad neutrala och mångsidiga färger, vilket gör dem lätta att matcha med olika klädstilar. De kan bäras med dressade byxor för ett formellt tillfälle eller med jeans för en mer avslappnad look. Kom till din favoritplats.

Skor för bekväm gång

Gå bekvämt i våra herrloafers i mocka. Yttersulan har små dubbar för bra grepp och hållbarhet, medan den dämpade innersulan ger komfort hela dagen. Så du kan bära dem varje dag på jobbet eller ute på stan.

Blå mockasin med rosett mot vit bakgrund.

Original mockasiner

Den klassiska designen på våra loafers i mocka förstärks av subtila detaljer som kontrasterande sömmar och inlägg i slätt läder. De har också en rosett som perfekt kompletterar detta par skor med klassiskt ursprung. Fall för dessa originella mockasiner, de kommer att ge en originell touch till alla dina outfits.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,