Bruna loafers för män mot en vit bakgrund
Mjuka mockaloafers för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mjuka mockaloafers för män

799,00kr

Kombinera stil och komfort
Mjuk konsistens vid beröring
Erbjuda optimalt stöd
Idealisk för alla situationer

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Mjuka mocka loafers för män är ett elegant och bekvämt alternativ för alla män som vill lägga till lite stil i sin garderob. Dessa skor har utformats med största omsorg för att ge män en optimal gångupplevelse med maximal komfort. Dessa loafers är tillverkade av mjuka, följsamma material och har en snygg mockakonstruktion som känns skön att ta på. De har en dämpad innersula för optimalt stöd

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuka mocka-loafers för män är ett perfekt val för eleganta män som vill kombinera stil och komfort. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och har en mjuk och len yta som gör dem behagliga att ta på. Den klassiska och tidlösa designen är lätt att kombinera med olika typer av vardagliga eller formella outfits.
Den flexibla yttersulan i gummi ger maximalt grepp på alla underlag.

Komfort och hållbarhet

Mjuka mocka-loafers för män är den perfekta skon för alla som vill kombinera elegans, komfort och hållbarhet. Dessa loafers är tillverkade i äkta mocka som ger en mjuk känsla och är mycket tåliga mot väder och vind.
Skorna har en klassisk design med en strömlinjeformad silhuett som enkelt kan anpassas till vilken outfit som helst.

0-3229d8.jpeg
Bruna loafers för män mot en vit bakgrund
0-45099a.jpeg
0-86aec3.jpeg

Den perfekta blandningen av elegans och komfort

Mjuka mocka-loafers för herrar är den perfekta kombinationen av elegans och komfort. Med sin klassiska design är dessa skor ett mångsidigt val för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en avslappnad kväll ute med vänner.
Dessa smidiga loafers är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge en överlägsen komfortupplevelse.

Ytterligare information

Material

Säsong

,