Ett par gröna mockasiner med tofsar på en vitrutig yta
Loafers med tofs i grön mocka
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med tofs i grön mocka

947,00kr

Eleganta skor för en avslappnad look
Utmärkt stöd för foten
Bra gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers med tofs i grön mocka är ett elegant och raffinerat val för att ge stil till alla outfits. Dessa loafers har en mjuk nyans av levande grönt. De fina tofsarna på ovandelen ger klassisk charm, medan den mjuka gummisulan gör skorna bekväma att bära hela dagen. Dessa loafers är perfekta för både dressade och avslappnade tillfällen och är ett måste för alla fashionistas med passion för tidlös, sofistikerad stil.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med tofs i grön mocka är det perfekta valet för att ge en sofistikerad touch till alla outfits. De är tillverkade i äkta mocka av hög kvalitet och har en tidlöst elegant silhuett med frans- och tofsdetaljer. Komforten är på topp tack vare den vadderade innersulan som ger perfekt passform hela dagen. Loafers i grönt är ett djärvt och charmigt tillskott till din garderob som garanterat kommer att väcka beundran.”

Gröna loafers med tofs av hög kvalitet

Tassel loafers i grön mocka är ett par eleganta skor för män som vill ge sin outfit en sofistikerad touch. De är tillverkade i mjuk och följsam mocka och erbjuder optimal komfort för alla tillfällen. Med sina dekorativa tofsar på ovansidan ger dessa loafers en subtil touch av extra stil som skiljer dem från andra, mer vanliga skor. Dessa mörkgröna loafers är perfekta till klädda eller avslappnade byxor och kommer att vara ett utmärkt val i din skosamling.
Ett par gröna mockasiner med tofsar på en vitrutig yta

En touch av elegans på dina fötter

Dessa loafers med tofs i grön mocka är det perfekta valet för att ge en sofistikerad touch till alla outfits. De är tillverkade i äkta mocka av hög kvalitet och har en tidlöst elegant silhuett med frans- och tofsdetaljer. Komforten är på topp tack vare den vadderade innersulan som ger perfekt passform hela dagen. Loafers i grönt är ett djärvt och charmigt tillskott till din garderob som garanterat kommer att väcka beundran.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,