Fötterna i svarta lackmockasiner. Benet i kors med en klocka på handleden.
Lyxiga svarta loafers i patent
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Lyxiga svarta loafers i patent

473,00kr

Eleganta loafers för en tidlös look
Perfekt för alla tillfällen
Utmärkt stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa lyxiga loafers i svart lack ger en klassisk och tidlös elegans till alla formella outfits. De är tillverkade av förstklassiga material och har en raffinerad glansig finish och ett bekvämt läderfoder för perfekt passform. Med sin eleganta design och överlägsna kvalitet är dessa loafers idealiska skor för speciella tillfällen eller för alla som vill lägga till en sofistikerad touch till sin vardagslook.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra vackra lyxiga loafers är eleganta och sofistikerade skor, perfekta för att komplettera formella outfits, till exempel på jobbet. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt patentläder och har en glansig finish tack vare det konstgjorda patentlädret, vilket ger en extra touch av elegans. Sulan är halkfri för optimal komfort när du går.”

En sofistikerad garderob

Dessa lyxiga loafers i svart lack är det perfekta valet för formella och eleganta tillfällen. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt läder med en elegant, glänsande finish och erbjuder optimal komfort hela dagen. Deras klassiska look förstärks av fina, exakta detaljer, som guldspännet på sidan av skon. Dessa svarta loafers i lack är perfekta för raffinerade outfits och kommer att passa perfekt till din eleganta och sofistikerade garderob.
Fötterna i svarta lackmockasiner. Benet i kors med en klocka på handleden.
0-c6e3db.jpeg

En glansig finish med klass

Dessa lyxiga loafers i svart lack är elegans personifierad. De är tillverkade av högkvalitativt lackat läder och har en glansig yta som helt enkelt är sublim. De har en klassisk form, omsorgsfulla detaljer och en oklanderlig finish för en elegant och sofistikerad look. Fodret i läder ger komfort och hållbarhet, medan yttersulan i gummi ger ett säkert grepp vid varje steg. Använd dem för att ge din formella klädsel en touch av chic eller för att förstärka din raffinerade vardagsstil.

Ytterligare information

Färg

Säsong

, , ,

Material