Svartvita mockasiner med en svart pompom på toppen.
Svarta och vita loafers i patent för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Svarta och vita loafers i patent för män

769,00kr

Bekväma skor
Halkfri sula
En liten klack som lyfter dig
Eleganta skor för en originell look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa tvåfärgade loafers i konstläderimitation är det perfekta valet för att ge din outfit en sofistikerad touch. De är tillverkade av högkvalitativa material och har en dämpad innersula som gör dem extra bekväma. Kombinationen av klassiskt svart och krispigt vitt skapar en elegant estetik som enkelt kompletterar alla formella eller avslappnade outfits. Detta par mockasiner kommer snabbt att bli ett måste i din garderob!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för män är tillverkade av konstläder, vilket ger dem en glänsande, elegant och modern look. De är bekväma tack vare den dämpade innersulan och kan bäras vid en mängd olika tillfällen, både formella och avslappnade. Den omsorgsfullt utformade finishen förstärker lackskinnets kvalitet och gör dessa loafers till ett perfekt val för att ge en glittrande look till alla outfits.”

Unika, bekväma skor

Dessa svarta och vita loafers i lackat konstläder är det perfekta komplementet till din formella outfit. Med sin blanka yta ger skorna en sofistikerad touch till alla outfits. Den klassiska designen har två livfulla färger som ger din silhuett elegans. Visa upp din stil med dessa eleganta och bekväma loafers!
Svartvita mockasiner med en svart pompom på toppen.
Svartvita mockasiner med en svart pompom på toppen.

Mer än realistiskt konstläder

Dessa loafers för män är tillverkade av konstläder, vilket ger dem en glänsande, elegant och modern look. De är bekväma tack vare den dämpade innersulan och kan bäras vid en mängd olika tillfällen, både formella och avslappnade. Den omsorgsfullt utformade finishen förstärker lackskinnets kvalitet och gör dessa loafers till ett perfekt val för att ge en glittrande look till alla outfits.

Ytterligare information

Färg

Säsong

,

Material