Babyben med vita strumpor och blå mockasiner i båtmodell
Loafers med snörning i båtmodell för små pojkar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers med snörning i båtmodell för små pojkar

355,00kr

Praktisk snörning
Halkfria sulor
Tidlös båtdesign
4 färger att välja mellan

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med snörning i båtstil för pojkar är den perfekta skon för ditt barns små äventyr. Snörningen ger inte bara en touch av klassisk stil, utan gör det också möjligt att anpassa passformen. Med en halkfri sula av naturgummi ger dessa loafers optimalt grepp på alla ytor, oavsett om de är släta eller ojämna.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers är särskilt utformade för småbarn och tillverkade av mjuka, följsamma material som tar hand om deras ömtåliga fötter. De är både slitstarka och har en behaglig känsla, och den mjuka yttersulan i gummi ger flexibilitet och grepp på alla underlag. Den är också halksäker, så att små barn som håller på att lära sig att gå får en stabilare gång.”

Traditionell båtstil

En utmärkande egenskap hos dessa loafers är deras klassiska silhuett, inspirerad av traditionella båtskor. Den eleganta designen har kontrasterande sömmar längs ovandelen, vilket ger en extra touch av elegans. Traditionella skosnören fulländar den tidlösa looken samtidigt som de gör det möjligt att anpassa passformen. De passar till alla babyoutfits, för alla tillfällen.
Babyben med vita strumpor och blå mockasiner i båtmodell

Funktionella loafers

Förutom att dessa loafers är mycket attraktiva rent visuellt, är de också mycket funktionella. Snörningen ser till att barnets fötter hålls säkert på plats, så att hans små skor inte faller av eller glider under hans första osäkra steg. Dessutom gör den klacklösa designen att de är lätta att ta på snabbt, en fördel som uppskattas av upptagna föräldrar!

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,