Foto av ett par blå och bruna mockasiner mot en vit bakgrund
Marinblå båtmockasiner i äkta läder för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Marinblå båtmockasiner i äkta läder för män

1183,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Kompatibel med alla dina outfits
Enkel fastsättning
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa båtmockasiner i äkta läder för män är designade för att ge en autentisk stil. De marinblå och bruna färgerna passar perfekt till alla outfits, medan de vita sömmarna ger designen lite ljus. Skosnörena gör att skorna kan anpassas och sitter bekvämt hela dagen. Så det är ett högkvalitativt val för alla som älskar läderskor.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa båtmockasiner för män kombinerar marinblått och brunt, så de är lätta att matcha med dina favoritkläder. Det breda utbudet av storlekar gör att du garanterat hittar rätt storlek för dig. För att hjälpa dig att göra rätt val kan du läsa våra storleksguider.”

Perfekta skor för vardagsbruk

Med sin marinblå och bruna färgkombination kan dessa eleganta skor bäras till både vardagliga och mer formella outfits. Det betyder att du kan bära dem varje dag utan problem. Dessa båtmockasiner är omsorgsfullt tillverkade och erbjuder exceptionell kvalitet som kommer att stå sig över tid. Så de kommer att vara bekväma resten av livet!
8076-2369a1.jpeg
Foto av ett par blå och bruna mockasiner mot en vit bakgrund
Foto av ett par marinblå och bruna mockaskor mot en vit bakgrund
Foto av ett par marinblå och bruna mockasiner på en träpall

Ett måste!

Dessa båtmockasiner för män är handgjorda av högkvalitativt äkta läder. Med sin klassiska design i marinblått och brunt kombinerar de stil och komfort. Skosnörena ger perfekt passform för vardags- eller fritidsanvändning, medan de vita sömmarna ger skon ett fräscht utseende. Ett måste för varje mans garderob!

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,