Foto av ett par vita, röda och svarta mockasiner på en tegelvägg och ett grått golv
Platta trefärgade båtloafers för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Platta trefärgade båtloafers för män

947,00kr

Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa båtmockasiner i läder för män är både eleganta och bekväma. Dessa eleganta platta skor passar för alla tillfällen och finns i tre färger: rött, vitt och svart. Dessa mockasiner kan också snöras för optimalt fotstöd. Dessa mockasiner är perfekta för att klä upp en avslappnad outfit eller anpassa sig till kraven under en hektisk dag och är tillverkade av smidigt, robust läder för långvarig komfort hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa båtloafers i läder för män ger en touch av elegans till alla outfits. De har vita snören som gör att de sticker ut. Dessa platta skor är perfekta för kontoret eller fritiden. Med en omsorgsfullt tillverkad finish och en robust sula kommer de att ta dig vart du än går samtidigt som de är bekväma.”

Loafers som är sköna att bära

Dessa båtmockasiner i läder för män erbjuder exceptionell komfort tack vare sina platta, flexibla sulor. Dessa skor är perfekta för körning och låter fötterna röra sig fritt. Dessutom gör designen att fötterna andas, vilket är perfekt i varmt väder. Dessa lätta och bekväma mockasiner väntar bara på dig.
8317-3b8ee6.jpeg
Foto av ett par vita, röda och svarta mockasiner på en tegelvägg och ett grått golv
Foto av trefärgade båtmockasiner på stentrappa
Foto av ett par trikolorerade båtmockasiner vid foten av ett träd

Komfort och lätthet att gå

Dessa båtmockasiner i läder är den perfekta kombinationen av komfort och praktiska egenskaper. De är lätta att ta på, flexibla och lätta. Den halkfria sulan ger optimal säkerhet när du kör bil eller promenerar i stan. Så du kan vara säker på att få en bekväm resa. När du väl har provat dem kommer du att älska att ha dem på dig.

Ytterligare information

Färg

Säsong

,

Material