Foto av en svart båtmockasin på en vit möbel med grå bakgrund
Formella loafers med snörning för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Formella loafers med snörning för män

1006,00kr

Utmärkt gångkomfort
Kompatibel med alla dina outfits
Enkel fastsättning
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa båtloafers i syntetläder för män är det perfekta tillskottet till alla kontorsgarderober. Med sin formella design och snörning är de också perfekta för speciella tillfällen. Dessa italienska loafers erbjuder exceptionell komfort hela dagen, medan deras form säkerställer en perfekt passform för alla fötter. Välj stil och funktionalitet med dessa mångsidiga loafers.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa båtloafers för män är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet. De är därför bekväma och slitstarka. Snörningen ger dem en sofistikerad touch och säkerställer optimal passform. Dessa loafers är lätta att ta hand om och tål vardagligt slitage – de väntar bara på dig!”

Val av storlekar och färger

Dessa italienska loafers finns i stora storlekar och är ett måste i garderoben för alla stilmedvetna och bekväma män. De finns i en rad olika färger så att du kan välja den som passar dig bäst. Dessa båtloafers är ett utmärkt val för dig som letar efter mångsidiga, snygga skor som är perfekta för alla typer av situationer.
8585-20598e.jpeg
Foto av en svart båtmockasin på en vit möbel med grå bakgrund
Svart båtmockasin på en vit möbel med grå bakgrund
Foto av en svart båtmockasin på en vit möbel med grå bakgrund

Trendiga loafers

Dessa förstklassiga båtloafers är tillverkade av äkta läder för komfort och stil. Med sin eleganta finish och klassiska design är dessa skor perfekta för kontoret eller ett speciellt tillfälle. Snörningen ger skorna en extra touch av elegans medan den bekväma sulan gör dem perfekta för bilkörning eller en hektisk dag på jobbet.

Ytterligare information

Material

Säsong

,