Brun båtmockasin mot vit bakgrund.
Snörningsförsedda båtloafers i syntetläder för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Snörningsförsedda båtloafers i syntetläder för män

1006,00kr

Över 7 tillgängliga storlekar
Enkel fastsättning
Enkelt underhåll
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa båtloafers i syntetläder är designade för män som vill vara bekväma samtidigt som de ser avslappnade ut. De är lätta att ta på och har hög komfort tack vare det lätta lädret som används vid tillverkningen. De är perfekta för en dag på vattnet eller bara för en promenad på stan. Yttersulan i gummi ger bra grepp och komfort, oavsett vad du gör.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort och utmärkt grepp på våta ytor. De finns i flera olika storlekar, så det finns något som passar alla. Du kan också välja färg så att du kan hitta det par som bäst matchar din favoritoutfit.”

Tidlös design

Våra båtloafers i syntetläder för män är de perfekta skorna för en bekväm resa eller en avslappnad eftermiddag ute. De är lätta att ta på tack vare sin praktiska silhuett. Deras klassiska stil passar till alla outfits. Våra båtloafers i syntetläder för herrar är ett tidlöst val som aldrig kommer att bli omodernt.
8643-a54edd.jpeg
Brun båtmockasin mot vit bakgrund.
8643-6518c3.jpeg
Foto av ett par bruna båtmockasiner mot en vit bakgrund

En kompromiss mellan stil och komfort

Dessa båtloafers för män är bekväma och eleganta. De är perfekta för en avslappnad utekväll eller en båttur och har en fast men ändå följsam passform runt foten. Med sin klassiska stil och makalösa komfort kommer dessa båtloafers säkert att tilltala alla som älskar en avslappnat chic stil för män.

Ytterligare information

Säsong

Material