-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Båtmockasiner i mocka för män

710,00kr

Utmärkt komfort i yttersulan
Kan tas på utan knäppning
Lämplig för varmt väder
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa båtmockasiner i mocka för män är det perfekta valet för dig som letar efter skor som är både bekväma och avslappnade. Dessa nautiskt inspirerade skor är lätta att ta på och har en mjuk och elegant stil, perfekt för lediga sommardagar eller avslappnade kvällar vid vattnet. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och utformade för att tåla långvarig användning utan att kompromissa med kvalitet eller komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“I sommar kan du välja våra båtmockasiner i mocka, som är synonymt med komfort och elegans. Med sin klassiska, autentiska och eleganta design ger dessa mockasiner en sofistikerad touch till varje ledig outfit. De finns i en rad olika storlekar så att du kan hitta den som passar just dig. Vi har tagit fram en storleksguide som hjälper dig att göra ditt val.”

En kompromiss mellan komfort och stil

Dessa båtmockasiner i mocka för män är det perfekta paret skor för dig som söker komfort och avkoppling. De kombinerar stil och funktionalitet med en klassisk design. Det mjuka materialet anpassar sig enkelt efter dina fötter, så att du kan gå bekvämt på alla underlag.
8702-f7e284.jpeg
Blå loafer i båtmodell med vit sula och brun fotledsrem mot en vit bakgrund
8702-5a0122.jpeg
8702-ee2345.jpeg

Lätt att sätta på och finns i en rad olika färger

Dessa båtmockasiner är bekväma och avslappnade skor. Med sin traditionella båtstil är de lätta att ta på och perfekta för avkopplande dagar utomhus. Du kan välja den färg som passar dig bland de olika färgerna som erbjuds. Så att du kan matcha dina outfits med stil.

Ytterligare information

Material

Säsong