Blå och brun båtmockasin mot en vit bakgrund.
Brittiska båtmockasiner för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Brittiska båtmockasiner för män

1361,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort
Enkel fastsättning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa båtloafers för män är det perfekta valet för brittisk stil. De är tillverkade i äkta läder och ger optimal komfort och en avslappnad look för alla tillfällen. Med sin klassiska design och praktiska snörning är dessa skor idealiska för alla seglingsentusiaster och älskare av traditionell sjöfartsstil.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa båtloafers för män erbjuder traditionell brittisk stil med en avslappnad touch. De finns i en rad olika färger så att du kan välja den som passar bäst till dina favoritkläder. Glöm inte att välja rätt storlek för dina fötter. Använd vår storleksguide.

Komfort och kvalitet

Dessa klassiska skor med snygga snören och tillverkade av högkvalitativt äkta läder ger en avslappnad look utan att kompromissa med komfort eller hållbarhet. De tjocka, greppvänliga gummisulorna är perfekta för en mängd olika aktiviteter, medan det smidiga lädret ger bekväm rörelsefrihet. När du väl har provat dem kommer du inte att vilja vara utan dessa vackra mockasiner.

Blå och brun båtmockasin mot en vit bakgrund.
Blå och brun båtmockasin mot en vit bakgrund.
Foto av en brun båtmockasin mot en vit bakgrund
Foto av en brun båtmockasin mot en vit bakgrund

Eleganta och inspirerande skor

Dessa båtmockasiner är ett måste för män som älskar stil och komfort. De är inspirerade av brittisk stil och är perfekta för vattenaktiviteter, men också för en promenad på stan. Kom på rätt spår med dessa måste-ha båtmockasiner i din garderob. Välj den storlek och färg du vill ha nu.

Ytterligare information

Material

Säsong

,