Blå och grön mockasin mot en brun och blå bakgrund.
Båtmockasiner i äkta läder, stora storlekar för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Båtmockasiner i äkta läder, stora storlekar för män

1243,00kr

Mer än 8 färger tillgängliga
Mer än 10 storlekar tillgängliga
Kompatibel med alla dina outfits
Enkel fastsättning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa båtmockasiner i äkta läder för män är ett par avslappnade och eleganta skor. Med sin klassiska båtskodesign är dessa mockasiner perfekta för vattenaktiviteter eller bara för att promenera längs kusten. Det äkta lädret av hög kvalitet garanterar optimal hållbarhet och komfort hela dagen. Dessa klassiska, tidlösa skor finns i stora storlekar och är perfekta för alla herrklädstilar.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa båtmockasiner i äkta läder för män är avslappnade och bekväma, perfekta för en utekväll på stan eller en promenad längs strandpromenaden. Med sin klassiska båtskostil erbjuder dessa mockasinskor den perfekta balansen mellan stil och funktionalitet. De passar alla klädstilar.”

En känsla av lätthet och smidighet

Dessa båtmockasiner i äkta läder för män är det perfekta valet för att hålla dig bekväm hela tiden. Dessa mockasiner ger en lätt och smidig känsla samtidigt som de visar upp din personliga stil. De finns i en rad olika färger så att du kan matcha ditt nya par mockasiner med din favoritoutfit.
Foto av ett par röda och vita båtmockasiner på ett parkettgolv och ett havslandskap med en molnig blå himmel
Blå och grön mockasin mot en brun och blå bakgrund.
Foto av ett par blå båtmockasiner på ett parkettgolv och ett havslandskap med en molnig blå himmel
8961-56d84e.jpeg

En balans mellan stil och funktionalitet

Dessa båtmockasiner i äkta läder för män är avslappnade och bekväma, perfekta för en utekväll på stan eller en promenad längs strandpromenaden. Med sin klassiska båtskostil erbjuder dessa mockasinskor den perfekta balansen mellan stil och funktionalitet. De passar alla klädstilar.

Ytterligare information

Material

Säsong

,