-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Originaldesign av båtmockasiner för män

710,00kr

Utmärkt gångkomfort
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt komfort i yttersulan
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa båtmockasiner med originell design är de perfekta skorna för sommaren. De är tillverkade i PU-läder och erbjuder optimal komfort tack vare den flexibla sulan, samtidigt som de är eleganta. Deras unika design ger dem en tidlös stil som kommer att följa dig vart du än går. Välj våra båtmockasiner för att ge din sommaroutfit en sofistikerad touch, och anpassa dem till din storlek tack vare snörningen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa båtmockasiner med sin originella design är de perfekta skorna för varmt väder. De är tillverkade av högkvalitativa material och är ett nöje att bära. Deras ursprungliga, eleganta design uppfyller förväntningarna även hos den mest kräsna fashionista. Välj den storlek som passar dig bäst.”

Sköna loafers

Dessa båtmockasiner med originell design är ett perfekt val för dig som vill kombinera stil och komfort i din sommargarderob. De har en flexibel sula och snörning som gör att du kan anpassa dem efter din storlek. Låt dig frestas av dessa mockasiner, som är perfekta för dina dagliga promenader och utflykter.
Foto av en svart båtmockasin mot en vit bakgrund
Foto av en brun loafer i läder med snörning
0-5491a6.jpeg
Foto av en vit båtmockasinsula mot en vit bakgrund

En flexibel sula och en justerbar sko

Dessa båtmockasiner är unika och kommer att passa till alla dina outfits. Dessa bekväma skor är perfekta för vår och höst och ger en touch av stil till alla avslappnade outfits. Välj den version du gillar bäst. Med sin originella design kommer dessa mockasiner att vara ett utmärkt tillskott till din skosamling.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,