Ett par gula båtmockasiner med snörning på grått golv
Trendiga loafers med snörning och båtstil för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Trendiga loafers med snörning och båtstil för män

1006,00kr

Ergonomisk och lätt
Justerbara snören
Flexibelt material
Tidlös båtdesign

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Trendiga loafers med snörning i båtstil för män är utan tvekan ett av de viktigaste inslagen i en mans garderob. Deras mångsidiga, tidlösa look och komfort gör dem till ett par mockasiner att bära varje dag. De har en hög finish och finns i en rad moderiktiga färger för alla årstider. De är lätta att kombinera med jeans eller shorts på sommaren.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner kombinerar elegans och komfort och är designade för dem som vill ha en raffinerad look utan att kompromissa med fötternas välbefinnande. Den klassiska designen på mockasiner i båtstil är tidlös och mångsidig. Deras eleganta silhuett och omsorgsfulla finish gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om du är på kontoret, på en formell tillställning eller bara promenerar runt på stan. De kan enkelt kombineras med en mängd olika outfits, från avslappnat till dressat.”

Ergonomiska egenskaper

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet. Skons lätta konstruktion säkerställer också god ventilation, även i varmt väder, så att dina fötter hålls svala hela dagen. Tack vare sin ergonomiska form och dämpade innersula erbjuder dessa mockasiner optimal komfort. Yttersulan är halksäker och ger optimalt grepp på många olika underlag.
Ett par gula båtmockasiner med snörning på grått golv

Justerbara snören

Det praktiska har inte förbisetts vid utformningen av dessa trendiga mockasiner. Snörningen gör att du kan anpassa passformen efter dina önskemål, och ger dessutom bra stöd för fötterna. De är också lätta att ta på, tack vare avsaknaden av dragkedjor eller andra komplicerade anordningar. Kort sagt, de trendiga loafers med snörning i båtstil för män är det perfekta valet för att kombinera komfort och stil.

Ytterligare information

Matière doublure

Synthétique

Matériel de semelle

Cuir régénéré

Matière de semelle extérieure

Rubber

Matière supérieure

Cuir fendu