Tassel loafers i mocka i en rad olika färger för män med en svartrutig bakgrund
Tassel loafers i mocka i flera färger för herrar
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Tassel loafers i mocka i flera färger för herrar

828,00kr

Stilren och raffinerad
Bekväm och praktisk
Tillverkad med omsorg och kvalitet
Klassisk och elegant design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra tassel loafers i mocka i en rad olika färger för män är det perfekta valet för eleganta, stilmedvetna män. Dessa loafers är tillverkade med exceptionell känsla för detaljer och kombinerar komfort och sofistikering. Det högkvalitativa mockamaterialet ger en mjuk och lyxig textur, medan läderfinishen ger en extra touch av förfining.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Tassel loafers i mocka i en rad olika färger för män är ett mångsidigt och elegant val av skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativ mocka och erbjuder överlägsen komfort samtidigt som de är slitstarka och tåliga. Den klassiska designen ger en tidlös silhuett med lågt skaft och rundad form, vilket gör dem lämpliga för alla tillfällen, oavsett om det är en formell sammankomst eller en avslappnad utflykt med vänner. Dekorativa tofsarna på ovandelen ger en touch av charm och förfining, vilket gör dessa loafers till ett perfekt val för stilmedvetna män.”

Perfekt för alla smaker!

Dessa loafers för män är perfekta för alla smaker och finns i en rad olika färger! Oavsett om du bär dem till en smart kostym för ett formellt tillfälle eller till avslappnade jeans för en utekväll med vänner, kommer dessa mocka loafers med tofsar att ge en sofistikerad touch till alla outfits. Deras mångsidighet gör dem också perfekta för resor, eftersom de enkelt kan matchas med olika outfits och är tillräckligt lätta för att kunna bäras utan problem.
Tassel loafers i mocka i en rad olika färger för män med en svartrutig bakgrund

Stil och komfort!

Våra loafers med tofs för herrar är den perfekta blandningen av stil, komfort och mångsidighet. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativ mocka och har en lyxig känsla och exceptionell hållbarhet. Deras klassiska design förstärks av en elegant detalj: en dekorativ tofs på ovandelen, som ger en sofistikerad touch till dessa tidlösa skor. Mokasinerna finns i en mängd olika färger, från neutrala nyanser som svart och brunt till djärvare nyanser som marinblått och grönt, och passar alla stilar och tillfällen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,